vineri, 4 septembrie 2009

In concluzie, o mica schimbare...


Dupa ganduri...si iar ganduri am zis sa scriu ceva.
Recunosc ca poate nu a fost cel mai corect sa incep sa arunc cu noroi in consilieri si in primar insa ma cam strange de gat faptul ca toata lumea sta si se uita cum se duce totul de rapa.
...Suntem niste "cobai" in mainile unor controlatori ai omenirii, ai unor "Dumnezei" prefacuti...Asadar, am inteles ca asa trebuie sa fie, asta este scopul, se urmareste si s-a urmarit ca Romania sa fie si sa ajunga ceea ce este acum. Numai credinta noastra in Dumnezeu si rabdarea ne mai pot salva, (...rabdarea..., da rabdarea si intelepciunea de a fi noi insine un exemplu, de a arata ca se poate sa nu te lasi purtat de valul "coruptibil".
Cei putini care au inteles asta nu pot decat sa spere...sa spere si sa creada ca si ceilalti vor intelege ca: nu bunurile materiale, nu masinile, nici functiile si nici hainele nu ne fac sa fim mai "oameni".

In continuare, pe acest blog voi aporta informatii si documentare pentru a va ajuta sa intelegeti ce am inteles si eu cu ajutorul altor persoane...nici nu vreau sa transform blogul si sa ma indepartez de la ideea initiala deci o sa fac trimiteri catre alte bloguri...si in acelasi timp o sa vedem ca in tot raul este la fel de mult bine.

Esop: “Pentru mulţi oameni propriile lor hotărâri sunt pricina nenorocirii lor.”

2 comentarii:

Anonim spunea...

Cei putini care au inteles asta nu pot decat sa spere...sa spere si sa creada ca si ceilalti vor intelege ca: nu bunurile materiale, nu masinile, nici functiile si nici hainele nu ne fac sa fim mai "oameni".
Eu sper ca D-zeu sa-i inmulteasca pe cei care vor intelege ca nu functiile , bunurile sau hainele ne definesc ca oameni.
Functiile azi le ai maine nu ,important este sa fii in stare sa te uiti in ochii oamenilor ,sa simti ca poti sa spui liber ce gandesti ,sa dovedesti ca esti in stare sa faci si altceva ca nu tii de acel scaun .
Bunurile D-zeu ti le da azi poti sa fii sus de tot maine poti sa nu ai nimic .
Deci toate astea nu valoreaza nimic .....
Demnitatea si omenia nu le poti inlocui cu nimic .
Astea cred ca le dobandesti in mare parte in cei 7 ani de acasa ,te deprinzi cu ele in sinul familiei unde cresti si te formezi ca adult .
Familia si mediul familial isi pune amprenta mai devreme sau mai tarziu asupra educatiei copiilor .
La ce sa ne asteptam cand parintii din ziua de azi nu au timp pentru copii lor ,nu-i intereseaza decat ca a lor odrasla sa fie mai sus ca si a celorlalti chiar daca nu poate sau poate nu vrea dar asa trebuie .
Eu cred ca aici este problema copiilor din ziua de azi .
Lipsa comunicatiei ,lipsa afectiunii duc la degradarea relatiilor dintre parinti si copii .
La televizor zi de zi nu vezi decat scandal, replici care mai de care si nu vezi nici o schimbare in bine .
Cu acest guvern ,cu acesti deputati ,senatori nu avem nici o sansa sa ajungem nicaieri .
Cu cine cu d-na Udrea care toaca banii nostri ...
Da am ajuns sa fim condusi de toti incapabilii si de toate pitipoancele ca madam Udrea care a fost salteaua tuturor de la PSD ,PNL ,PD-L
Asa a vazut ca ajungi mai usor si fara munca acolo unde visezi...

Vascau Bihor Romania spunea...

Gandindu-ma la exact aceleasi lucruri am ajuns sa caut raspunsuri...si inca nu mi-am revenit din starea de depresie ce m-a cuprins.

Fiind un copil crescut la Vascau, in libertate si in sanul unei familii iubitoare, am crezut tot timpul ca lumea aceasta este asa, pt ca asa a lasat-o Dumnezeu...iar cei care nu sunt tocmai "onesti" si "onorabili" sunt de fapt niste "fatarnici", imi spuneam in gandul meu ca "vor plati pt ceea ce fac" si asa este, de asta nu ma indoiesc.
Insa totusi, realitatea este cu totul si cu totul alta...
Cine suntem? De unde venim? Si incotro ne indreptam?
Acestea au fost intrebarile care mi-au oferit raspunsurile clare.

Nu pot sa va raspund eu acum printr-un simplu comentariu la toate aceste intrebari, as ridiculariza munca atator savanti care cerceteaza astfel de intrebari de ani de zile.

Asadar, am mai inteles ca exista cativa oameni, oameni din carne si oase ca si noi...care se cred dumnezei, si ei creeaza legi, ei ne incurajeaza ca suntem liberi, ne fac sa credem ca putem face ce vrem noi...iar noi ca niste oi proaste ce suntem credem.
Nimic nu este mai fals pe lumea aceasta ca si libertatea individului...
Suntem prinsi in capcanele unei societati asupritoare...si nu putem face nimic altceva decat sa luptam la nivel individual, si anume, sa nu ne mai lasam prinsi in capcanele lor.

Cei din parlament, din politica etc, nu sunt decat niste mascarici, niste papusi de carpa manipulate de niste hartii inscrise cu numere...

Cum am zis, o sa aduc pe blog cateva documentare si articole care sa va ajute sa intelegeti ce am inteles eu...iar pt cei care vor sa caute pe cont propriu le recomand site-ul http://fymaaa.blogspot.com/
(puteti incepe cu 2012 sau chiar cu fisierul 11 septembrie 2001...) este cutremurator, si sunt sigur ca aici se afla doar o mica parte din adevar.

Lumina in Suflet va doresc tuturora!