vineri, 4 septembrie 2009

Importanta Romaniei in trecutul si viitorul prezentului moment....


Teritoriul tarii noastre este un taram binecuvantat, este o cheie in viitorul apropiat al omenirii, asa cum a fast si in trecut, doar ca acum este mai minunat.
Cu mult timp in urma, in nordul si sudul Dunarii de Jos isi realiza existenta o civilizatie superioara, o civilizatie mama. Aici se folosea acupunctura, sanscrita, si multe altele, nici nu e de mirare sa fi existat o mare civilizatie avand in vedere ca cele 7 chakre ale pamantului se afla pe teritoriul Romaniei.
Acesti strabuni ne-au lasat un tezaur vast in munti Bucegi si Ceahlau, se poate observa privind piramidele holografice ale naturii.
In popularul an 2012 Terra va intra in cea de-a cincea dimensiune, iar noi vom incepe sa constientizam tot ce ne inconjoara si trecand in a patra dimensiune care se afla la degetul nostru vom putea intra impreuna cu planeta in cea de-a cincea dimensiune, Romania are un rol major avand in vedere importanta chakrelor Terrei de pe pamantul nostru, catastrofele vor fi diminizate, aproape nisimtindu-se pe pamantul Romaniei, acesta fiind protejat, iar noi vom trebui sa constientizam rolul nostru de indrumatori si urmasii ai vechii civilizatii.

*Multumim Valentin Fluturas Ionut

Niciun comentariu: