marți, 5 mai 2009

O noua speranta...

Sincer eu nu as crede ca daca ar organiza cineva actiuni voluntare sau chiar noi nu am avea oameni care sa participe. Anul trecut mai multi dintre cei de varsta mea am vrut sa organizam un fel de "actiune" prin care sa curatam parcul si gunoaiele de pe cris. Insa nu am prea avut sprijin mai mult din partea adultilor. Ai dreptate tatal meu este consilier si dupa fiecare sedinta il intreb daca reusesc sa voteze ceva sau sa faca ceva dar ca de obicei sunt interese de partid si voturile sunt impartite. De unul singur nu poti sa faci nimic din pacate totul ii politic. Sper ca in vara asta dupa ce termin cu examenele sa facem ceva in Vascau. Am adus si un nou sport in Vascau si anume Paintball si as avea planuri mari in care am putea aduna oameni din multe zone sa vina in Vascau sa joace paintball insa ne trebuie terenuri amenajate special si la care deja lucrez. O sa vorbesc si cu prietenii mei mai apropiati si restul sa vedem ce am putea face. De atatia ani puteam aduna niste fonduri de la UE dar din pacate pe an ce trece acestea nu mai pot fi accesate. Pacat ca nu sunt bani sau ar putea fi pentru a plati construirea proiectelor care nu sunt ieftine si cum orasul Vascau nu este administrat cum trebuie este foarte greu. Apropo Anonim de petreceri, anul trecut organizam petreceri pe la primarie si veneau multi tineri insa ca de obicei existau persoane care veneau sa strice petrecerile si sa ne trezim cu politia si sa picam drept fraieri din cauza altora. In principiu ar fi o vorba: "Romane fi mai neamț!" Numai bine!

"Vlad si-a spus parerea lui in legatura cu Orasul Vascau, sunt sigur ca mai exista si alti tineri care sunt de acord cu el.
Cine ii sprijina pe acesti tineri care doresc sa faca ceva pentru Orasul Vascau?
Credeti ca daca autoritatile s-ar implica si ar da o mana de ajutor acestor tineri nu s-ar face mai multe?

Tu CETATEAN AL ORASULUI VASCAU ce crezi? Esti de acord cu ce se intampla in jurul tau?

4 comentarii:

Anonim spunea...

ce e baieti ce s-a intimplat toata lumea tace ??????????????
au reusit sa va reduca la tacere sau acum cu noile schimbari la primaria vascau toate merg ca pe roate?
ma bucur pentru noua schimbare trebuie data ocazia oamenilor sa vada ce pot sa faca?
Discutam despre schimbarile in bine care vor fi
chiar nu inteleg de ce nimic din comentariile transmise de o saptamina incoace nu le mai afiseaza nimeni?????

Vascau Bihor Romania spunea...

Buna. Imi pare rau ca tot trebuie sa ma scuz ca nu public la timp comentariile...

Am fost pus si eu la curent cu schimbarile de la primaria Vascau...ce sa zic...il cunosc putin pe noul vice si deloc pe fostul vice, desi cred ca prin intermediul blogului am reusit sa cunosc putin gandirea fostului vice...
Vreau sa spun ca nu il vad deloc capabil pe domnul Ciucean sa faca ceva bun (dar asta se va demonstra cu fapte)...iar pt fostul vice ma bucur ca nu mai face parte din clanul inutililor...ma intreb daca s-a gandit vreodata ca lumea in Vascau il vede la fel ca si pe Primar...ca doar era si el acolo bagat...(oamenii ii vad pe cei din primarie ca si pe un intreg...mai bine zis "o apa si un pamant")

Deci sa nu uitam "tot raul e spre bine"...iar cine isi propune si isi doreste sa faca ceva VA REUSI...trebuie doar sa fim un exemplu pt cei care isi doresc schimbarea...

Anonim spunea...

ei mai da-te tu ,cica nu il cunosti numai putin pe actualul viceprimar ,cred ca daca nu il cunosti numai putin atunci nu esti in masura sa il catalogezi.Mai bine o tacuta ...restul il sti ca doar e desteapta lumea asta !

Vascau Bihor Romania spunea...

:)) cine a catalogat?
Prin fapte dovedim ce cum si cand...
E penibil sa mai scriu pe blog ce si cum face viceprimarul din Vascau...o stie toata lumea si nu mai e nevoie sa o spun eu.

Asadar, asteptam fapte, dar nu ca si cele de pana acum... :d