joi, 5 februarie 2009

Se întâmplă în România!

Peste 11 kilometri de şine de pe tronsonul Dobreşti-Rogoz au fost dezmembrate, tăiate şi vândute la fier vechi de către o societate braşoveană, care a cumpărat şinele de la firma lui Virgil Capriş Teodorescu, fost candidat la Senat din partea Partidului Noua Generaţie, chit că această firmă nu avea vreo dovadă a dreptului de proprietate.



Informatii preluate din: http://www.bihoreanul.ro/bihor/socant-a-vandut-sinele-de-cale-ferata-3775179

Da se intampla in Romania.
Am constatat in ultimul timp citind presa ca este ceva foarte normal sa fii hulit si sa fii “rau”. E un fel de faima…adica daca faci ceva bun nimeni nu are timp de laude, insa cand faci ceva rau toti sunt pe tine, “uite-l ma si pe ala ce a mai facut!” “baiat destept ma, se descurca si el cum poate”, “pai ce ai vrea sa faca daca toata lumea face la fel?”.

Cam asa se intampla si la noi in primarie la Vascau: “ce am vrea noi acum sa faca dragutul de primar?”…”traim in Romania si este normal ca toata lumea sa faca dupa bunul interes si sa profite ca nu exista legi, ca nu exista oameni care sa isi ceara drepturile, oameni care sa ii impiedice pe toti acesti distrugatori de patrie!”
Noi ii invatam si pe cei mai mici si nevinovati sa se “descurce in viata, si sa fie jmecheri”.

Ma intreb daca e normal sa fie vanduta gara din Vascau…cel putin eu asa am inteles, ca aceasta apartine Miculestilor…iar pe trenurile care ajung in gara de la Vascau nu mai scrie “Cfr” acum scrie “via terra”.

Ce mai…aaaa…cred ca au cumparat tot ce se putea, acum e cazul sa se retraga si sa mai si dea afara cateva mii de oameni, ca doar e criza.

2 comentarii:

Anonim spunea...

sa-l ia naiba de tren a curmat doua vieti tinere si a lasat pe lume un suflet nevinovat de doi anisori .
D-zeu sa-l aiba in paza lui ,sub aripa lui ocrotitoare pentru ca nimic nu-i va inlocui dragostea parintilor care nu mai sunt.
D-zeu sa-i ierte si sa-i primeasca in imparatia lui

Vascau Bihor Romania spunea...

ai dreptate, dumnezeu sa ii ierte si sa ii aiba in paza lui.

totusi consider ca ar trebui pusa o bariera acolo...la susti nu e primul caz de accident...s-au mai pierdut vieti datorita faptul ca este prost semnalizata acea trecere de tren

saracutul copilas, va trebui sa creasca fara parinti, ti se rupe sufletul...dumnezeu sa ii ajute!