luni, 28 septembrie 2009

Trezirea La Punctul Zero

"În momentele cheie ale istoriei omenirii, ni s-a oferit o înţelepciune care a dat forţă amintirilor noastre legate de cele mai mari potenţiale pe care le avem. Momentul de faţă – de trecere de la o era la alta – este unul dintre acestea.

Tradiţiile vechi ne amintesc că noi trăim într-un ciclul de schimbări care a început cu aproape 200.000 de ani în urmă. Fiecare ciclu a însemnat o trecere de la o era la alta. Acum, voi faceţi parte din aceasta schimbare.
În această perioadă în care se trece dincolo de religii, de ştiinţă şi tradiţii mistice, trăim experienţa unei modificări dramatice a planetei Pământ, care se manifestă ca modificări în tiparele noastre de somn, în sistemul imunitar, în cadrul relaţiilor personale şi a modului de a percepere a timpului.
Voi sunteţi atât deschizători de drum, cât şi cei care ajutaţi la această schimbare, împingând limitele experienţei umane spre un loc în care nu a mai fost nimeni, niciodată. Pe plan individual, trăim fiecare zi ca pe o oportunitate de a ne afirma viaţa. Împreună, noi dăm naştere unei noi înţelepciuni, pe măsură ce procesul înaintează.
Vă invit să explorăm această înţelepciune prin Trezirea la Punctul Zero: o iniţiere colectivă."




*Am găsit acest articol frumos, despre acest documentar pe blogul rEvoluţia Interioară http://georgeenea.blogspot.com/2008/12/gregg-braden-awakening-to-zero-point.html

Sper din suflet sa aveti rabdare sa vedeti acest documentar pana la final!

Niciun comentariu: