vineri, 10 iulie 2009

Cu dor...


Cu dor cautand pe internet informatii am gasit pagina brutariei din Vascau.
O surpriza destul de placuta...bravo lor, cel putin stim ca avem o brutarie in Vascau.
Ca altceva mai avem? PRIMAR si echipa de consilieri "competenti" pregatiti si dispusi sa lupte pt ORASUL nostru.

http://www.brutariavascau.ro

8 comentarii:

Anonim spunea...

da brutaria ofera multe locuri de munca oamenilor din vascau si satele din jur dar de aceea nu vrea d-nu primar sa-i concesioneze acolo citiva metri sa poata sa-si extinda activitatea spre binele vascaului.
Vezi doamne alin probabil nu cara cu plasuta si nu este in gratii.
Daca ar fi prieten de pahar sau in gratii ar fi alta situatie
bravo alin cinste tie ca nu te lasi cirpa lor de sters pe jos
A cui a celor care daca nu mai pot fura de la stat nu sint in stare sa-si cistige o coaja de paine?A unor betivi si vai de capul lor .Astia conduc Vascaul la ora actuala.
Dar va veni totusi ziua aia sa plateasca tot ce fac acum .
Pina atunci mai fura ce pot :paduri, banii din proiectele care se mai deruleaza inca (incubatoare, apa de la cimp ,scoala)de aceea nu se mai finalizeaza nimic .
Restul banilor sint in buzunarele lor.

Vascau Bihor Romania spunea...

Am auzit la un moment dat, pe cineva spunand "gospodarul orasului este viceprimarul...".
Pe moment am ramas nedumerit, adica ce treaba are primarul cu viceprimarul...? Ma rog, fiecare are treaba lui iar impreuna ar trebui sa urmareasca binele comunitatii.
Sa vedem acum cu noul viceprimar cat vom inainta si cate se vor face pt orasul Vascau. Deja ma umfla rasul...ce chestie...
In urmatorii 3 ani vom creste cat altii in 30 de ani.
Personal nu il cunosc pe fostul viceprimar, decat asa de la distanta, ca nefiind de-o breasla nu ne permitem mai mult de un salut respectuos, insa daca este asa cum am auzit eu ma bucur pt el ca iesit din breasla celor "necurati", nimic nu este intamplator.

D-l Ciucean, asteptam victorii si realizari...

Anonimule oare ce o mai fi de Mrxmry-ul nostru? Ne citeste articolele si comentariile din umbra? sau?

Asteptam informatii calde...cu toate ca nu ar parea blogul se viziteaza, inseamna ca e lume care il citeste mai des ca si mine, bietul de mine nu prea am timp sa vizitez in fiecare zi...

O seara placuta!

Anonim spunea...

mrxmry o fi ocupat sa stea noptile pe la sala de sport dupa toti betivanii .Oare dupa ce o fi facut facultate ca putea face asta si fara ea!!!!!!!!!!!!!!
D-nu Ciuciu am auzit ca e tare ocupat sa dea declaratii pe la politie pentru falsificarea de semnaturi cu ocazia schimbarii fostului vice ....
Am auzit ca au proces pe rol
S-a grabit tare saracu sa ajunga pe scaunul ala si nu a mai contat ca semnaza si alte persoane
PSD ia recomandat astfel de metode ca la ei se practica ,chiar se invata de cei care inca sint boboci.
Poate la ajutat si d-nu Ciura ca doar el e vechi si le are cu astea
In grup e mai sanatos

Vascau Bihor Romania spunea...

Se merita unii pe altii, pe deplin. Am auzit multe despre noul vice, este un "om onorabil si foarte nobil", inter ghilimele...:)) si nu o spun eu ci locuitorii din Vascau. Dar aceeasi locuitori il critica si pe Primar insa fara votul lor el nu ar fi primarul orasului nostru.

In fine, se vor trezi ei cu totii din adormire...o sa vezi!

Cand esti mai liber releveaza-ne alte adevaruri picante, scriem istoria Vascaului aici... :))

Anonim spunea...

Referitor la spatiile pe care le solicita pt concesionare, Alin, ar fi bine sa te interesezi mai intai, acestea sunt deja concesionate de firma "TGIE" Oradea din anul 1996 pe o perioada de 49 de ani. Deci nu este rea vointa asa cum spun unii sau alte interese (plasuta plina si sa fii in "gratiile" primarului) ci pur si simplu nu se poate concesiona de 2 ori acelasi spatiu.
Acestea i-au fost aduse la cunostinta lui Alin intr-o sedinta de consiliu la care au participat pe langa consilieri si alte persoane din oras care nu sunt in "gratiile" primarului.
Daca tot ati adus vorba de incubator si de licitatii intrebati consilieri PNL si pe directoarea de la scoala ce comision si-au insusit pt ultima licitatie de la scoala Vascau( "hotul de hot se teme" )

Vascau Bihor Romania spunea...

Cineva sa ne lamureasca cum este cu spatiul si cu brutaria, nu de alta dar daca tot discutam, sa fim lamuriti. Ma intreb daca s-a cautat o solutie pt rezolvarea problemei brutariei? sau doar s-a discutat contradictoriu?
Hai sa fim seriosi, cateva firme are si Vascaul ala si sa intampine probleme pt a dezvolta activitatea, deja mi se pare ca se exagereaza!!!!!!!!!

Anonim spunea...

ce este cu directoarea de la scoala ?Va deranjeaza ca scoala noua se face asa cum trebuie si in scoala veche s-au bagat 9 miliarde si ce s-a facut ?
Vile la munte????????????si altele
In scoala veche n-ati fost instare PD-L,PNL,PSD sa faceti un WC pentru copiii de clasele I-IV si mai aveti nesimtirea sa va intrewbati unii pe altii de comisioane .
Chiar nu va este rusine nesimtitilor????????????
Ce concesionari la TGIE si alea rezolvate de voi ca frate-tau sa stea sa boiereasca la Ardealu???
Ce a facut TGIE in vascau cu fostul restaurant si OCL .
Si concesionarile presupun anumite obligatii
Daca ar fi fost vorba de altcinevba nu de TGIE ce ati fi facut ?
Daca ar fi facut Alin asta rapid l-ati fi luat nu-i asa?
Mai nou si daca descarca omu o masina de lemne in oras trebuie sa va dea voua cota nesimtitii dracului ce sinteti
De alti consilieri va legati care nu va cinta voua in struna dar lumea din oras va cunoaste destul incit sa faca deosebirea intre multe lucruri .

Deci totusi cineva ne baga totusi in seama daca s-a catadicsit sa scrie chiar daca o minciuna un asa zis raspuns la problema cu Alin.
Totusi este un pas ..........
Acum urmeaza d-nu cu marketul din piata ca d-nu NESS la amenintat ca "auzi baietas te scot afara din oras"
O fi averea lui ma-sa sau a lui tat-su??????
Oare nu o sa-si dea si peste unu sa-i dea citeva palme odata????????????Va veni si ziua aia cind poate le-o mai zbura din pernele de sub cur(pe romameste)

Anonim spunea...

da sa concesioneze fratele primarului teren si chiosc in piata se poate ,e legal nu-i asa???????Ce frumos stie sa explice chestiile astea cu consionarile cind este vorba de altii
Si sa iti si votezi tu concesionarea e si mai ok??
Acum si face mare gura ca nu pastreaza d-nu de la market distanta care o vrea el .
Poate ar fi mai bine sa-si masoare distantele fata de vecini ca acolo nu are concesionat nimic ...