vineri, 19 iunie 2009

Liberalii bihoreni intenteaza procese pentru fiecare viceprimar inlocuit de coalitie

Liberalii bihoreni intenteaza procese pentru fiecare viceprimar inlocuit de coalitie
Presedintele PNL Bihor, senatorul Cornel Popa, i-a amenintat cu instanta pe reprezentantii coalitiei de guvernare care au inceput o vasta actiune de schimbare a viceprimarilor liberali de orase si comune alesi anul trecut.

Potrivit liderului local al PNL, printre viceprimarii inlocuiti recent se afla si cel din orasul Vascau, fiind al treilea liberal schimbat din aceasta functie. Dupa cei din Beius si Nucet, urmeaza cei din comunele Lazuri de Beius si Popesti, dar sunt amenintati si vizati toti cei 33 de viceprimari PNL din judetul Bihor, spune Cornel Popa.

"Din pacate, in loc sa se ocupe de problemele judetului, ei au doar aceste preocupari: pe cine sa dea jos din functie, pe cine sa puna in functie. Bihorul va avea enorm de suferit daca aceasta apucatura nu se corecteaza in sanul actualei coalitii de guvernare", a spus Popa. Liderul liberalilor bihoreni a anuntat ca viceprimarul orasului Vascau, Ioan Coroiu, a fost schimbat din functie de catre consilierii locali ai PD-L si PSD, la ordinul conducerilor celor doua partide, pentru simpla "vina" ca acesta fusese ales pe lista PNL.

Senatorul PNL a avertizat ca, la fiecare asemenea actiune, PNL Bihor va intenta procese si astfel vor fi buni de plata toti consilierii PD-L si PSD care au subscris sa voteze pentru demiterea viceprimarilor liberali. "Cand vor avea de suportat plata indemnizatiei celor demisi, atunci sa-i vad cat de bine se vor intelege in coalitia lor...", a mai spus Popa, precizand ca cei din coalitia PD-L-PSD vor mai avea inca mult de lucru pana sa-i schimbe pe toti liberalii alesi.

2 comentarii:

Anonim spunea...

in sfarsit a iesit din rindul inutililor ,multumim baieti
cei care au crezut ca pentru a ajunge pe functie trebuie sa calci peste cadavre ,sa semnezi cu doua maini... viata mai devreme sau mai tarziu ii va rasplati
daca a-ti fi fost barbati a-ti fi facut-o barbateste si cinstit,
fara falsuri in semnaturi .
Chiar daca amenintati si recurgeti la tot felul de invirteli ,chiar daca PSD va pupa-n fund adevarul va iesi la iveala mai devreme sau mai tarziu.

Anonim spunea...

nici o conducere a celor doua partide ci d-nu Ciuciu si-a dorit functia de viceprimar .
Sa-i ajute d-zeu sa stea acolo mult si bine sa vedem ce va face pentru Vascau
Deocamdata sta in pozitie de drepti in fata lui Porge si ridica mina sus cind i se spune .
A ultima noutate alesii locali au gratuitate la intrarea in sala de sport .
Saracii ei nu au dar restul cetatenilor sa dea banu jos .
Ba fratilor chiar nu va este rusine la obraz????????????
De aia v-au ales oamenii ?????????