vineri, 19 iunie 2009

Ce sa mai zicem?

scris de Stan Traian pe http://www.afaceriagricole.net/localitate/502-Vascau.html

Primarul Vascaului d.l Ing. ec. Porge Florin la alegerile europarlamentare din 07.06.2009, a folosit in scop electoral certificatul meu de handicap pentru a ma contesta la Biroul electoral judetean Bihor, desi in legea nr.33/2007 art.5 alin. 5 prevede ca au drept de vot cetatenii romani care au implinit varsta de 18 ani pana in ziua de referinta, inclusiv, cu exceptiile prevazute la alin. 6, respectibilii si alienatii mintal pusi sub interdictie, precum si persoanele care in ziua de referinta sunt condamnate printr-o hotarare judecatoreasca definitiva la pierderea drepturilor electorale.
Deci d-l primar ing. ec. Porge Florin m-a considerat un debil sau alenat mintal pus SUB INTERDICTIE conform cunostiintelor sale juridice. Dl primar ing. ec. Porge Florin fara acordul meu a multiplicat acel certificat si l-a folosit in numele PD-L. Vascau.
Desi toate Persoanele cu handicap grav si accentual beneficiaza de unele facilitati fiscale, dl primar ing. ec. Porge Florin acorda aceste facilitati dupa bunul sau plac.
Pentru toate aceste fapte cineva de acolo de sus il va pedepsi, iar justitia o sa-si spuna cuvantul.

Ps. va las sa trageti concluzii...

Un comentariu:

Anonim spunea...

Bravo Traian ,
in sfarsit un om care stie ca are drepturi ,care nu se lasa calcat in picioare de un primar care crede ca primaria asta si orasul asta o fi lasat mostenire de Porge si noi restul sintem la ordinele lor (maine poate ne va spune primarul cu ness ca sintem iobagi pe mosia lui tat-su)
Poate o fi si jurist si inca nu am aflat ??????????????
dar el si secretarul le interpreteaza cum vor muschii lor ca doar el dispune ....