marți, 9 decembrie 2008

De Sarbatori!

Suntem in pragul sfintelor Sarbatori de Craciun, cand ar trebui sa fim veseli, iubitori, alaturi de familiile noastre, sa avem parte numai de bucurii si de momente de neuitat.
Este momentul in care ar trebui sa ne plimbam pe strazile orasului nostru natal, si sa admiram frumuseatea acestor sarbatori, frumusetea beculetelor aprinse seara...sa savuram frigul tipic al acestui anotimp, insa Orasul nostru parca a murit...parca stam pe loc...

Oare la noi in oras vom avea brad impodobit anul acesta? Oare orasul va fi luminat de beculete care sa te faca sa te simti ca in poveste? Sau va fi ca si anul trecut: 3 beculete puse exact in fata casei primarului...si alea stiti voi cum au fost...
Oare Mos Craciun va veni la acei copilasi ai caror parinti nu au posibilitatea sa le ofere nimic?

Domnule Primar din Vascau oare tu cand o sa te indopi cu cei mai bun te vei gandi la acei sarmani pt care ai putea face ceva insa din modestie/inconstienta nu faci nimic?
Meriti tu oare sa iti zicem noi "Sarbatori Fericite?"

Pentru toti cei care mai au in ei demnitate si onoare le doresc din tot sufletul meu: "De Craciun, s'aveti brad incarcat, mos bogat, pahar inchinat, vin curat, gand luminos si impliniri. Craciun Fericit!"

10 comentarii:

cetatean spunea...

da ai mare dreptate ar trebui sa ne plimbam pe strazi si sa visam cu ochii deschisi ca vine Mos Craciun .
dar la noi aseara daca ai fi mers pe strada iti era urit singur pentru ca marii meseriasi (Keni si Fabian )slugile d-lui primar au vrut sa lege acele nenorocite de becuri de ani de zile si au reusit sa arda si becurile de iluminat din oras.
noi in loc sa cumparam niste instalatii sa schimbam si noi pentru citeva zile fata orasului acum dam banii pe Cupa Unirii unde sint bani de sponzorizari !!!!!!!DE LA PRIMARIE ,MARMURA SI SA NU VA VINA SA CREDETI DE LA PREOTUL bURSASIU .
Dar lasati ca daca d-nu primar nu simte ca sarbatorile trebuie sa le simti nu numai sa-ti umpli burta poate reusim intr-un grup mai mic pentru noi astia la care ne pasa putin sa bem o cana cu vin si sa ascultam citeva colinzi
la noi Mosu vine sigur cu o colinda macar...

cetatean spunea...

Mesaj pentru voi toti
In ultimii ani, Mos Craciun a venit la mine cu... dragoste si speranta... El stie ca nu sufar daca nu vine incarcat cu daruri pentru cizmulitele mele. Sunt norocoasa doar sa stiu ca el exista si ca ii face pe apropiatii mei fericiti.L-am trimis pe mos si la voi....


As vrea sa stiu ca dorintele vi s-a indeplinit! Ceea ce imi doresc mie va doresc si voua tuturor!

Esti sanatos, fericit, inconjurat de cei dragi?

Atunci Mos Craciun a venit!


Tuturor celor care poarta numele Sfantului Craciun si celor dragi lor : “La multi ani fericiti !” si tot binele din lume.

cetatean spunea...

ultima birfa in tabara d-lui primar "prefect al judetului Bihor va fi d-na Ionela BRUKENTAL fina d-lui Blaga .Poate si sigur vor fi prieteni de pahar .....

anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Vascau Bihor Romania spunea...

tu anonimule sa te rogi sa mai stea primaru asta prin primarie...pe urma daca vezi ca scartaie treaba pune bani deoparte ca nu stii ziua de maine a cui este, si daca ai un copil o sa ai nevoie sa ii pui ceva pe masa cand nu va mai fi protectorul tau sa te sprijine...

si daca am citit un comentariu cum ca primarul a luat o cutie de banane care erau pt copii de craciun, eu zic asa: sa de-a domnu' sa ii fie ultimele...si sa ajunga si copii lui sa nu aiba, asa cum multi nu au...sa simta si ei cum este sa nu ai...pt ca daca este parinte ar fi trebuit sa se gandeasca prima data la faptul ca erau niste banane pt niste copii nevinovati.
Nesimtitule...se adauga si asta la dosarul gros de nesimtiri ale tale...Rusine!!!

Craciun fericit!!!

anonim spunea...

oooo tragava dracu la el pe pula.....stergeti comentarii??aaa?? nu va convin.....ha taganuta?nu-ti convine?te doare adevaru fututi mortii mati de taganca imputita!!!!!!au avut astia de la PD-L dreptate ca arati ca o tigana....scuza-ma atunci ti-am luat apararea dar acum am ajuns la concluzia lor ...... suntem colegi de partid......nu te-am crezut in stare........se vede ca esti luda pe moaca ta !!!!!!!!

cetatean spunea...

chiar mi-am propus ca macar in perioada sarbatorilor sa nu ma gandesc la niste oameni de nimic care au vocabularul celui de mai sus(anonim)vreau sa ma gandesc la Mos Craciun ,sa ascult colinde sa ma gandesc doar la lucruri frumoase.
da mi-au placut colindele care le-am auzit in piata au dat putina viata orasului chiar daca unii au fost deranjati .
saracii ce isi mai bat capul cu cine a creat blogul
cred ca ai reusit sa le strici putin sarbatorile
dar la nivelul lor de educatie (vezi mai sus vocabularul si exprimarea nu cred ca stiu ei ce e aia)

Vascau Bihor Romania spunea...

mda din pacate este atat de adevarat ceea ce spui cetatene...si este atat de trist ceea ce se intampla incat pur si simplu m-a apucat scarba, insa nici o problema ca toate vor veni la timpul lor.
Anonimule sa iti fie rusine ca in preajma sarbatorilor poti sa vb in halul in care ai vb si ai fost capabil sa scrii ce ai scris.
Sa fiu copilul tau m-ar apuca greata si scarba sa am asa un tata ca si tine...RUSINE NESIMTITULE!!!
RUSINE PRIMARULUI CARE NU SE DERANJEAZA NICI IN PRAG DE SARBATORI SA FACA CEVA PT COMUNITATEA DE OAMENI PE CARE II REPREZINTA...

Acest comentariu il voi lasa, pt a intelege ceilalti cititori ai blogului de ce am decis sa sterg anumite comentarii...si de ce ii spun sa ii fie rusine.

Astept ziua in care Florin va fi atacat cu oua clocite pe strada...si va fi scuipat in fata de cei care se vor trezi la realitate si isi vor da seama ca unii traiesc bine pe spatele lor de amarati.

Craciun Fericit!!!

Vascau Bihor Romania spunea...

Sa iti fie clar "catelas al primarului", eu, administratorul acestui blog sunt nascut in Vascau...crescut de bunici in Vascau...dar traiesc la oras...si merg la Vascau in concedii, in week-enduri, de sarbatori...de fiecare data cand am ocazia...si posibilitatea...
Am cunoscut Vascaul ca fiind alt oras...l-am cunoscut cand inca era multa lume care mergea sambata la piata..., cand inca functiona marmura...si moara 4...ma rog...nu intru in detalii, si sunt constient ca orasul asta a cazut de-a lungul multor ani...
Insa nepasarea acestui nesimtit care nu a fost in stare sa ingrijeasca nici ce au facut alti primari mai mult sau mai putin la fel de incapabili...ma calca pe nervi.
El este de domeniul incredibilului...acum de sarbatori cand voi fi acasa la Vascau...si o sa de-a domnu' sa ma intlnesc cu el pe strada sper sa ma pot abtine, sper sa il pot ignora si sa nu il scuip in fata asa cum ar merita, si asa cum ar trebui sa faca toti cetatenii orasului Vascau.

Asa ca nu te mai stresa anonimule ca cine sunt eu...nu are importanta...sunt doar un om normal, care se tine departe de scandalurile voastre gretoase...dar care s-a saturat sa vada nesimtirea voastra la tot pasul. Daca continuam asa in 10 ani Vascaul va fi un catun...in care vor mai locui cel mult 10 oameni....primarul si catelasii lui.

Sarbatori Fericite!

Anonim spunea...

vai ce rusinos...e un caz pierdut ce faceti voi...cu astfel de oameni nu veti reusi mare lucru pt ca ei isi vor face dreptate cu furca si securea...traiesc intr-o alta lume...preistorica...
eu va doresc succes si o sa urmaresc acest blog pt a vedea incotro...