miercuri, 12 noiembrie 2008

In sfarsit prima propunere

Deci, cand eram mai gata sa zic ca avem ceea ce ne meritam, apare un cetatean din umbra si imi ofera oxigenul necesar ca sa continuu.
Bun!
As vrea sa il rog oficial pe necunoscutul MRXMRY sa renunte la comportamentul de "copil fara cei 7 ani de acasa" si sa nu se amestece unde nu ii fierbe oala si sa nu jicneasca pe nimeni pe spatiul acestui blog.

Draga cetatene, iti multumesc pentru implicarea ta si apreciez ca ai venit deja cu o propunere pentru curatenia micului nostru orasel. Va fi un inceput, nu?

Postez aici propunerea:
"Eu vin cu o propunere sa trimitem spre analiza un material pentru prima sedinta de consiliu - o analiza realista in care sa descriem mizeria existenta in oras sa vedem cum va reactiona d-nu primar si ce masuri va lua. Am in posesie filmarea de la sedinta de consiliu in care consilierii au ridicat problema mizeriei din oras, a depozitarii materialelor de constructii pe domeniul public si nici in zi de azi nu s-a luat nici o masura. Chiar daca vin consilierii sau altii din primarie cu propuneri sa se faca ceva pentru aceste lucruri raspunsul lui este aici se face ce eu dispun".
(vezi cand poti sa ne oferi filmarea respectiva, poate asa convingem pe mai multi cohani ca avem un primar prepotent si incapabil).

Mi-ar place sa ne intalnim la o cafea si sa discutam insa de moment identitatea mea va ramane secreta tocmai pentru ca vreau sa aflu cat mai multe si sa stiu cam tot ce se poate face, ce s-a propus si sa refuzat, s.a.m.d
Voi ceilalti cetateni ai Vascaului ce parere aveti de aceasta propunere? Credeti ca ne putem uni pentru a ne atinge scopurile si a impune sa se faca pentru orasul nostru ce este bine si nu ce vrea un primar incapabil?

3 comentarii:

cetatean spunea...

INVITATIE :
MAINE 14 NOIEMBRIE 2008 ORA 11
SEDINTA LA PRIMARIA VASCAU -CONSILIUL LOCAL VASCAU HOTARIRI FFFFF IMPORTANTE SE DAU BANI IN VANT .....................
PARTICIPAREA ESTE LIBERA

cetatean spunea...

in urma intrunirii comisiei economice consilierii din vascau au votat astfel :porge iustin ,ciuneanu adrian ,ciura lucian au votat pentru plata celor 100.000 eur pentru incubatorul de afaceri si plata sporului de 25% spor de dispozitiv pentru salariatii din primarie iar impotriva au votat coroiu ioan si coroiu manuel . intrucat scorul a fost de 3-2 deci proiectul de hatarire de consiliu a trecut cu brio pentru d-l primar.Din acesti bani care s-au primit de la PNL d-l primar plateste asfaltatul pietii din campania lui electorala care costa nici mai mult nici mai putin de 60.000 ron .Deci trageti concluziile de rigoare .Asa se duc banii in vant sau mai exact pe ce doreste d-l primar .cate lucruri se puteau face pentru curatenia orasului pe acesti bani ?cu actiune a de curatatare a pesterii cimpeneasa a facut un adevarat circ chiar daca aceste costuri se suporta de un ONG din Bucuresti .cu cine sa faci ceva pentru acest oras cu d-nu ciunean si cu d-nu ciura ???????
oamenii care au votat PSD ar trebui sa-i intrebe de ce?cred ca oamenii nu sint informati despre ce fac ce-i care ii reprezinta. Acum ar fi monentul sa-i sanctioneze pentru ca ei au ajuns acolo prin votul lor .am dreptate sau nu?
si uite asa 1-2 oamenii hatarasc soarta celor multi . Deci vin alegeri parlamentare prin care oamenii isi aleg reprezentantii.asa cum ii aleg asa vor fi reprezentati.despre incubatorul de afaceri citi oameni la nivelul vascau-lui beneficiaza ??????????
te rog ,va rog sa mergeti de curiozitate sa -l vedeti ,sa vedeti in mod real in ce a bagat d-l primar 260.000 EUR pina acum si in ce stadiu este. .La ce foloseste comunitatii din vascau??
am inteles ca pregateste ca la finalizarea proiectului salii de sport care s-a facut cu ajutorul deputatului Micula Calin care a sprijinit finantarea proiectului sa modifice destinatia in casa de nunti .Acum am obosit de aceste subiecte si crede-ma mie sila dar nu vreau ca sentimentul de renunatre sa ma domine nu pentru mine ci pentru copii mei care sigur si trebuie sa merite ceva mai mult decat o viata traita in lasiate si cu sentimentul ca nu au dreptul la opinie atata timp cat isi paltesc impozite si obligatii fata de comunitatea in care traiesc.Dar vorba lui Mircea Bdea traim in Romania si asta ne umple timpul dar sper cu lucruri care sa ne schimbe viata in bine sin in frumos.

cetatean spunea...

sint publicate pe net poze si filmari cu actiunea de la pestera campeneasa cauta si o sa vezi munca cator oameni a contribuit la ceva in folosul binelui zonei .e o actiune mica pentru inceput dar e un inceput .vor sa o introduca in circuitul turistic si daca se va putea sprijini asta si in paralel se lucreaza la un proiect pentru transformarea scolii de la cimp in tabara scolara sau camin de batrini (cum este caminul de batrini de la nucet) .Dar aceste proiecte vor trebui sa treaca de consiliu local vascau compus din cei care ti i-am spus in comenatriul anterior .ce scor dai ?eu trag speranta ca D-zeu sa le lumineze mintea si sa spuna da pentru comunitatea din vascau .
cu atit mai mult cu cit banii sint din fonduri Phare.noapte buna si sa auzim numai de bine