miercuri, 26 noiembrie 2008

Avem echipa de fotbal, stiati?

Biharea Vaşcău a fost mulţi ani în subsolul clasamentului, dar în acest sezon vaşcăuanii au avut o evoluţie mult peste aşteptări, fiind la mijlocul ierarhiei. Fotbaliştii Bihariei joacă doar pe prime, însă şi acestea nu sunt foarte mari, ori sunt plătite cu întârziere. Chiar şi aşa, tinerii jucatori de la Vaşcău evolueaza cu multa ambiţie şi determinare, reuşind recent chiar şi o serie de trei victorii consecutive, Granitul Nucet, Nova Cordău şi Tricolorul Alparea pierzând toate cele trei puncte cu Biharea.
Un mare merit pentru clasarea destul de bună a echipei din Vaşcău îl are antrenorul Ioan Sabău. Tehnicianul vaşcăuanilor pune mult suflet în activitatea sa, fiind foarte apropiat de jucători încercând să-i motiveze la fiecare meci, indiferent de numele adversarului. "În turul sezonului trecut am făcut doar şase puncte, iar acum avem deja 18 puncte. Sunt mulţumit, deşi puteam să avem chiar 21, dar am pierdut pe teren propriu cu Stăruinţa Săcuieni. Am întâlnit o echipă bine organizată, mai ales în apărare. Am ratat câteva ocazii bune de a înscrie, mi-a placut evoluţia baieţilor mei, însă am avut şi ghinion. Avem o echipă tânără şi talentată, băieţii noştri au dorinţa de afirmare şi îi felicit pentru asta. Ei se dăruiesc total la fiecare meci. Sper să câştigăm cu Cetatea Biharia şi să terminăm cu 21 de puncte acest tur de campionat", ne-a declarat Ioan Sabău.
Probleme financiare pentru Biharea Antrenorul echipei din Vaşcău a vorbit şi despre problemele financiare ale clubului. "Dacă bugetul nostru ar fi mai mare, sunt convins că am putea să realizam lucruri şi mai frumoase. Am avut promisiuni de la Consiliul Judeţean, însă nu am fost ajutaţi până în acest moment. Noi facem tot posibilul să găsim surse de finanţare, chiar eu mă ocup ca lucrurile să meargă bine la echipă. Din păcate, multe dintre echipe au dificultăţi financiare, iar nivelul fotbalistic are de suferit. Luceafărul Oradea şi Unirea Valea lui Mihai sunt două echipe foarte bune, mai sunt vreo trei echipe valoroase, însă de la locul 6 până la locul 12 întâlnim formaţii mediocre. Celelalte cluburi întâmpină mari dificultăţi financiare şi nu se pot ridica la pretenţiile Ligii a IV - a", a completat Ioan Sabău. Biharea Vaşcău a fost pe locul 6 după etapa a 12-a şi a avut posibilitatea să se distanţeze la şase puncte de Staruinţa Săcueni, însă văşcăuanii au cedat pe teren propriu. Biharea este acum pe locul 8, însă la egalitate de puncte cu Săcueniul şi Avram Iancu, care se află două poziţii mai sus, datorită golaverajului mai bun. Clasarea pe locul al şaselea este cea mai mare performanţă pentru echipa din Vaşcău după calificarea din sezonul 2000-2001 în finala Cupei României pe judeţ. Biharea a eliminat atunci echipe mult mai bine cotate, precum Bihorul Beiuş, Olimpia Salonta şi Minerul Ştei, dar au fost eliminaţi în finală de Romtrans Oradea, cu scorul de 2-1, la capătul unui meci îndelung contestat de văşcăuni în ceea ce priveşte maniera de arbitraj.

Cum adica aveti probleme financiare?
Primaru da cu banii in stanga si-n dreapta pe incubatoare de afaceri ca sa o ducem cu totii mai bine, insa pt baietii astia cine face ceva?
Sau poate si aici raspunsul este sec: "nu este treaba mea!"

Stire preluata din: http://www.crisana.ro/stiri/sport-2/ioan-sabau-a-adus-biharea-vascau-pe-linia-de-plutire-70813.html

5 comentarii:

mrxmry spunea...

tu centrezi tu dai cu capul.
de toate stii ma. te pomeni ca ai si 6 ani. ai fii din ala ...
bineeeeeeee!!!!!!!!!!

Vascau Bihor Romania spunea...

le stiu...si tu de unde stii ca nu sunt membru al echipei de fotbal?

Si totusi preferatul asta al tau de primar de care chestii se ocupa?
Exista vreuna pe care sa o fi mentionat eu si el sa fie implicat cat de cat?

pe naiba!!!

mrxmry spunea...

pe astea tu le stii mai bine. poate ii stai cu nasul in cur toata ziua sa vezi ce face.

Vascau Bihor Romania spunea...

ii vad rezultatele... e suficient sa imi dau seama ce face...si cat poate...

mrxmry spunea...

iti las tie ultimul cuvant.