vineri, 24 octombrie 2008

Stimate comentator sarcastic,

Hai sa lamurim nedumeririle tale si sa te informez putin in legatura cu persoana mea, vad ca esti foarte intrigat si deranjat de faptul ca eu nu imi spun numele.
In primul rand daca noi am sti cum ne cheama sigur ne-am privi urat pe strada.
De unde stii ca nu sunt prieten/a cu tine? De unde stii ca nu iti sunt vecin/a?
De ce sa nu avem libertatea de a ne exprima liber fara sa ne gandim ca maine ne trezim cu o amenintare, cu o injuratura, etc.

Asadar, ti se pare ca ceea ce fac eu este din plictiseala? Ei sa stii ca nu este asa.
O fac cand am timp liber, ceea ce este tot mai rar in ultimul timp. As vrea sa pun si ceva poze insa din pacate nu am timp sa ma duc sa fac. As vrea sa fac multe dar in comparatie cu unii trebuie sa muncesc mult si sa ma stresez pe masura ca sa pot supravietui. Stii de ce? Pentru ca lenesii si neseriosii ca si Primarul si consilierii sa stea binemersi sa isi vada de viata lor, linistiti pe banii nostri, ai prostilor.
Iar tu, draga comentatorule sarcastic, pun pariu ca esti printre acei localnici din Vascau care ori nu le pasa, ori pozitia ta sociala iti permite sa treci cu vederea totul...ca doar esti ca si ei nu?
Poate ne lamuresti tu ce face primarul nostru impreuna cu consilierii? CE FAC EI?
A cui este datoria de a mentine orasul curat?
Cate cosuri de gunoi exista in orasul Vascau?
De unde vrei sa existe o cultura a curateniei daca primarul impreuna cu consilierii lui nu incep campanii pentru curatenia orasului?
Afise, cosuri de gunoi, discursuri despre ecologie, etc?
De unde vrei sa stie oamenii ce trebuie sa faca daca nimeni nu le arata?
Asadar...daca nu iti convine blogul nostru te rog mult lasa-ne in pace ca ne descurcam si fara tine...
Promit sa ma ocup de promovarea blogului printre cunostintele mele...ce frumos ca nici ei nu vor sti cine sunt...
Asadar, promit de saptamana viitoare sa ma ocup de promovarea blogului, pana acum l-am tinut numai pt mine, dar voi avea grija sa il promovez.

5 comentarii:

mrxmry spunea...

ce prompti suntem unul cu altul.
sunt intrigat si deranjat de faptul ca tu nu iti spui numele la fel ca si gaina cand vrea sa faca oua si nu reuseste. in al doilea rand daca ai fi prieten/a/vecin/a cu mine sigur nu te-as privi urat pe strada sau pe "nestrada". probabil nu faci commenturile din plictiseala, le faci din placere, pe langa timpul acordat muncii din abundenta si asidue care nu e necesara supravieturii. iar eu, drag comentator sarcastic ce sunt, mucesc si eu, dar nu la fel ca altii, ca sa pot face parte si eu din categoria celor prosti. divulgarea secretelor legate de munca primarului si a consilierilor ar atrage dupa sine uciderea ta (pe sistemul: daca iti zic va trebui sa te ucid).
inca odata ideea orasului curat care trebuie mentinut de noi cetatenii. cosuri de gunoi sunt cel putin ... numara locuintele.
De unde vrei sa existe o cultura a curateniei? De unde vrei sa stie oamenii ce trebuie sa faca daca nimeni nu le arata? doua intrebari cu un raspuns pe seama lor ... de la mama lor ...
in promovarea blogului te voi ajuta si eu. sper sa fie cu succes.
facandu-ma sarcastic sa inteleg ca eu nu am dreptul de a ma exprima liber asa cum o faci tu si probabil cunostiintele tale. si sa stii ca exprimarea libera tot timpul va avea consecinte cum sunt amenintarile, injuraturile, puncte puncte, acolade si altele.
as dori ca toti cei care vor posta pe aci prin preajma sa fie mai mult faptici decat orali, scopul propriu-zis al unui blogg/er/ita.
si uite asa ti-am mai rapid cat de putin din timpul tau pretios.
long live to the king.

mrxmry spunea...

ce bine ca am aruncat o privire si in WC/buda/closet. ideea de blogg nu trebuie sa fie comuna doar prietenilor.
ciuleandra

Vascau Bihor Romania spunea...

Sub nici o forma nu imi voi dezvalui numele si identitatea...
Ma bucur ca ai reintrat pe blog si ai facut aceste comentarii.
Ce vreau sa intelegi tu este ca acest blog nu l-am facut ca sa ma critici pe mine...hai sa criticam noi impreuna pe altii care intr-adevar pot schimba ceva...si pot face acel orasel mai frumos, mai curat, mai prosper. Eu singur/a, tu singur/a nu vom face decat sa ne racim gura, insa mai multi impreuna sigur putem face o schimbare. DE NOI DEPINDE si de undeva trebuie sa incepem.

Nici intr-un caz nu interzic nimaniui sa isi spuna parerea, doar ca nu am de gand sa ma lupt cu cei dezinteresati.
Asadar daca doresti sa ma ajuti iti propun sa participi cu articole, pareri despre Vascau, poze daca se poate, ce ai face tu, ce ai schimba tu, cum ai vrea tu ca si localnic sa fie orasul Vascau, cum putem mentaliza oamenii sa fie mai grijulii...etc
Daca nimeni nu se preocupa niciodata vom ramane la acelasi nivel.

Eu am mai vazut orase unde oamenii nu sunt tocmai cei mai curatei, insa primaria se ocupa sa faca in urma lor curatenie, pe banii lor...
Noi si cu banii dati si fara curatenie si fara nimic...

Pana cand vom permite noi ca primarul si consilierii lui sa stea bine mersi sa nu faca nimic in aceasta privinta?

Vascau Bihor Romania spunea...

Blogul este pentru localnicii orasului Vascau doritori sa faca o schimbare...

Anonim spunea...

indiferent cine eset cel care a facut blogul asta ii transmit mii de felcitari si succes in continuare!